Monday, August 27, 2007

The Secret???

Daca acest titlu nu va spune inca nimic, atunci trebuie urgent sa va duceti sa inchiriati sau sa cumparati filmul "The Secret" si sa-l vizionati cat mai repede! Poate vei spune..da...alt film...aboreala...ehh ce rost are? Lasa-ma sa te contrazic! Are rost! Incepand cu "The Secret" orice are rost! Orice se poate, orice exista! Oricat de plauzibil, penibil sau penal ti s-ar parea, daca vrei cu adevarat, daca crezi in tine, daca VREI! POTI!

Ce iti spui acum? Alt om inconstient? Alt om care nu se afla cu capu/picioarele pe pamant? Pai...nu! Acela esti poate tu, fiindca nu ai incredere in propia-ti persoana!

SI la mine totula pornit de la tabara LmT! Trebuie sa recunosc ca nu as fi crezut ca pot pleca din aceasta tabara cu o parerea aschimbata la 180 de grade despre mine, lume si tot ceea ce ma inconjoara! Chiar se poate! Chiar pote fi totul roz! Poti face din negru galben, portocaliu, apoi rosu si de ce nu roz???

Nu am cuvinte sa pot descrie gandirea mea in acest moment..sau poate nu vreau sa o fac mai mult...este momentan suficient ceea ce am spus mai sus! Pt mine tabara "Branding R." a insemnat foarte mult si cred cu tarie ca sunt un alt om care chiar daca nu va schimba lumea (pentru ca nu asta e telul meu, acesta este telul altuia, poate al tau), va fi 100% sigur pe sine, increzator, va ajung acolo unde vrea si va stii ca poate tot ce vrea! De ce? Pt ca POT! Pt. ca VREAU! Pt. ca asta SIMT!

Pt. ca sunt diferita, perseverez si am incredere in mine, in oportunitati, in sansa, in viata , in The Secret!


ps: clanul Jeleu: ms pt ca impruna am rulat grav si pt ca impruna vom avea un viitor mai bun pt noi si pt toti cei din jurul nostru! Va ador bha! In jeleu! >:d<

1 comment:

ana@.fotografnunti.org said...

Dupa parerea mea acesta este un film care intr-adevar iti poate schimba viata.Daca il intelegi cum trebuie si aprofundezi subiectul, daca meditezi un pic asupra a ceea ce iti doresti,cum si cat de mult iti doresti,asupra pozitivitatii si obtimismului tau, vei vedea ca intr-un final cu un pic de "exercitiu" vei putea spune: "DA! Se poate!"...V-o spun din proprie experienta...pe mine acest film m-a ajutat foarte mult sa invat sa spun "Se Poate!"
Cu alte cuvinte...pentru toti cei care inca nu au vazut acest film va sfatuiesc sa o faceti...va poate ajuta!