Sunday, May 27, 2007

ReVista LiCeuLui

Pentru cei care nu stiu, avem si noi revista liceului, a carui moderator este colegul nostru Belusica Sabin (10U3, aka Bellu ), care da singur din coate si trage cat d emult poate pentru a obtine articole de la voi si pentru a mentine vie macar la 2 luni revista liceului nostru. Prin urmare cei care aveti vreti sa apareti in revista liceului cu un desen, un eseu sau orice altceva vorbiti cu Bellu. Haideti sa ne ajutam reciproc, sa punem mana de la mana si sa faceam aceasta revista sa prinda mai multa viata si sa apara mai des :X !!!

2 comments:

Anonymous said...

io cred k nu numai astai problema...lipsa d fonduri ar fi una...adik reista aia samana ma degraba cu o broshura mai groasa shi shi faptul k nu publica orice articol rimeshte...exemplu un articol care lam trimis shi criticam muzica d la bal ...jos cenzura!

Ta Petite ReiNe said...

Atata timp cat este revista liceului, iti inchipui ca ianinte de a fi publicata trece si prin mana directei si nu cred ca Ilinca ar fi de acord sa fie publicat vrun articol in care sa fie criticat balul liceului nostru, chiar dak merita. :(