Thursday, May 24, 2007

Sunete de privighetoare...beatul in difuzoare!!

Dupa cum bine stim cu totii sonorizarea la noi in liceu este, ce e drept, de kkt! O statie vechie, antica si de de mult si niste boxe amarate.
Totul poate fi insa skimbat! Niste sponsorizari frumoase...niste boxe bengoase b-) !!! Si nu va mai puneti problema banilor! Atata timp cat cineva cu minte, putin tupeu si bun de gura este prezent din partea voastra in Colniliul tinerilor, fiti siguri ca totul se rezolva usor ;)!!! In concluzie va asteapta un sistem audio de buna calitate care sa se auda si in interiorul liceului si in curte b-) !!! PS: plus un microfon pt camera djului pt anunturi si dedicatii si unul pt sala 16 ca sa nu mai ragusim dupa un discurs sau o piesa sustinuta pe celebra scena a salii de festivitati!

Just listen and dance!!!

1 comment:

Titus said...

1) Statia e f buna si permite emisia si afara dar nu mai avem voie sa dam muzica in curte din cauza vecinilor care ne dau in judecata! Asa k faza cu muzica afara PICA! ;)
2) Boxele din scoala sunt foarte bune, ba chiar pana la punctul in care cand i-am adus p cei de la PROfm sa ne bage programul PROfm School au zis k ei nu ne pot oferi ceva mai bun... ;) Asa ca be happy with what you have k oricum in urmatorii 10 ani nu pupa Cosciugu' boxe noi...
3) Microfonul e useless! Am experimentat acum 2 ani si cu initiativa "Radio Shantz" si cu dedicatii de 5 mii, si nu a avut niciun succes pentru ca nimeni nu asculta, iar in zgomotu' de pe hol nu se intelege nimic, decat daca dai extrem de tare, punct in care vin Bica sa te taie...

In concluzie... Forget about what you said above. ;)